Pyetje dhe përgjigje të përdoruesit

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

Q1: A jeni fabrikë apo kompani tregtare?

Përgjigje: Ne jemi fabrikë, ne kemi ekip R&D dhe përvojë 22 vjeçare në ftohje industriale, ne projektojmë dhe përpunojmë ftohësin për llojet e ftohjes së procesit të nevojshëm.

 

Q2: Çfarë është koha e përpunimit?

Përgjigje: Modeli standard nga 1/5 ton në 50 ton, kemi në magazinë;

Modele më të mëdha nga mbi 50 tonë dhe ftohës i personalizuar: brenda 15 ditëve pune.

Çillerit 60hz kanë nevojë për 30-40 ditë sipas modeleve të ndryshme.

 

Q3: Cila është garancia?

1 vit nga seria HTI-A/W;

2 vjet për ftohësit me kompresorë me vidë;

Ne mbajmë të gjitha pjesët që mund të zëvendësohen edhe dizajni i përditësuar i sistemit të ftohësit;

 

Q4: Si të instaloni dhe ndizni njësinë e ftohësit?

Ne ofrojmë diagramin e instalimit dhe zgjidhjen përpara se të konfirmohet ftohësi.

Manuali i ftohësit dhe videoja e fillimit do t'ju ndihmojnë të përdorni lehtësisht njësinë e ftohësit.

 

Q5: Nëse ka ndonjë problem, si mund ta zgjidhim atë?

a.Chiller ka të gjitha udhëzimet e gabimeve, pasi të ketë alarmin, është e lehtë të dihet;

b.Ne kemi udhëzime të hollësishme për zgjidhjen e problemeve nga udhëzuesi ynë ose tekniku i shërbimit lokal

 

Pyetja 6: Cila është më e mirë, e ftohur me ajër apo e ftohur me ujë?

Sipas nevojave tuaja aktuale, ekipi ynë profesional do të japë planin më të arsyeshëm.

 

Q7: Cili është afati i dorëzimit në dispozicion?

EX WORKS, FOB, CFR, CIF

T/T: Parapagim dhe i balancuar përpara dërgesës;

L/C në shikim;

 

Q8: A ofroni shërbim OEM ose ODM?

Po.Ne ofrojmë shërbim të personalizuar në përputhje me rrethanat.

DËSHIRONI TË PUNONI ME NE?


NA KONTAKTONI