Aplikimet

chiller-application-industry

Çfarë lloj industrive Çiller aplikuar?

Uji trishtues dhe ftohje është e nevojshme në pothuajse të gjitha fushat e industrisë. Çiller HERO-TECH janë veçanërisht të përshtatshme për industrinë e tekstilit, përpunimit të ushqimit, plastike, farmaceutike, pije, inxhinieri, qelqi, lazer dhe elektronike në aplikimet e mëposhtme:

Për të përmirësuar cilësinë e e përfunduar pika dhe të rritur produktivitetin:

Product ftohje: plastike, gome, alumini, çeliku dhe materiale të ngjashme, ushqimore, ngjyra, gazrat.

Për të rritur sigurinë dhe kontrollin:

Procesi i ftohjes: ajrit tymi djegie, tretësit, sipërfaqet e kontaktit, sipërfaqet e punës.

Për të parandaluar mbinxehje, veshin dhe humbja e prodhimit dhe për të rritur sigurinë e operatorit: Machine ftohje: (ftohje kontroll temperatura e naftës) direkt ose indirekt.

Ambient ftohje: dhoma të ftohta, ajer te kondicionuar, panele elektrike, tunele ftohjes.

Tharjes (në kombinim me pas ftohësit) nga: ngjeshur me ajër, teknike dhe biogazet, kontrollin ajrin,

kimike / farmaceutike, ngjyra.

Aplikacionet e tjera: kontrollit të temperaturës nga banjot, furrat, reaktorëve kimike, aplikime të veçanta.

Pajisjet e hollësishme applicated:
Printing Systems
Coating Systems
Kimike dhe PharmaceuticalPlastics ProcessingThermoform MachinesInjection derdhur
Extruders
Plasma Coating
Medical Imaging
Ushqim & Pije IndustryBottling sistemet
Wine prodhimit
Produktet e qumështit
Prerje mjetet
machinesSpindles kontrollit numerik
saldim makina
ftohjes vaj hidraulik
Metal plating
Bioenergjia
Compressed Air TreatmentTechnical gaze-coolingLaser teknologji
sistemet UV