Fa'ata'ita'iga fa'aletonu o le compressor ma puipuiga

E tusa ai ma fuainumera, i le afa muamua o le tausaga, na faitio tagata e uiga i le aofaʻi o 6 compressors.Fa'amatalaga a le au fa'aoga fai mai o le pisa e tasi, maualuga le lima.O mafuaʻaga faʻapitoa e faʻapea: Tasi iunite ona o le vai e ulufale i totonu o le compressor, Lima iunite ona o le le lava lubrication.

Le lelei o le lubrication na mafua ai le faaleagaina o le compressor e tusa ma le 83%, matou te maua ni tulaga se lua e tuʻuina atu ia te oe lisi.

Fai mai le tali a tagata e le mafai ona amata le compressor, ma ua maualuga le taimi nei.

Fa'agasologa o asiasiga:

  • Su'ega fa'aeletise fa'atino, maua uma i totonu o le tulaga masani, fa'amasino le fa'atinoga o le eletise e agava'a.O mea tau su'ega fa'ale-eletise e: fa'ata'ita'i fa'asolosolo le tete'e o le eletise, le leakage o lo'o i ai nei, fa'a'ese'ese fa'aluma, malosi eletise, fa'amauina le tau o mea e tolu o le afi.
  • Mataʻituina le lanu o le suauʻu compressor ma suʻe suauʻu filogia;
  • Su'ega tamo'e, le mafai ona tamo'e;
  • Compressor disassembly, e pei ona faaalia i le ata i lalo:

1

O vili fa'atete'e/malosi e masani lava

2

O lo'o fa'asolo le ta'ai fa'ata'ai, fa'alava lima fa'alava

3

Ole vaega pito i luga ole afi e masani lava

Su'esu'ega mafua'aga talafeagai:

O le faatinoga o le eletise o le compressor na agavaa i le uluai suega, ae le mafai ona amataina.O le su'ega fa'ate'aina na iloa ai o le ta'ai fa'agaoioi ua matua'i masaesae ma loka, lea e ta'u mai ai o le compressor o lo'o leaga le lubrication a'o le'i fa'aletonu.O lea la, o le mafuaaga autu:

E iai le vai i totonu o le compressor pe a amata:

A oʻo i lalo le setete, e tele naua mea faʻafefe i totonu o le compressor, pe a toe amata le compressor, o le vai faʻafefe o le a vave ona faʻaumatia le suauʻu i totonu o le suauu ma maua ai le tele o foam, faʻatumu le foam ma poloka le ala suauʻu, aemaise luga. auala e le mafai ona tuuina atu suauu masani ma mafua ai le ofuina.

Fautuaga o faiga puipuia:

Ua fautuaina le faiga mo su'ega.Mo se faʻataʻitaʻiga: siaki pe o le suauʻu toe faʻafoʻi mai o le faiga e masani;Siaki le aofa'i o le fa'a'aisa o le faiga e 'alofia ai le fa'asili;Siaki le faʻaogaina o le faʻaogaina o le pusaaisa, e tatau ona filifilia le tulaga saʻo i le va o masini e lua, ma isi.

 

Fai mai le tali a tagata e le mafai ona amata le compressor.

Fa'agasologa o asiasiga:

  • Su'ega fa'aeletise fa'atino, na maua ai e le fa'amaonia mea tau eletise.
  • Mata'ituina le lanu o le suauu compressor ma su'e le filogia o le suauu
  • Leai ni su'ega fa'atino.
  • Compressor disassembly, e pei ona faaalia i le ata i lalo:

4

Fa'atauga autu, fa'alava lima fa'amata'u

5

Na mu se vaega o le afi ma o le suauu aisa na faaleagaina

 

Su'esu'ega mafua'aga talafeagai:

Le faʻatinoga eletise o le compressor e leʻi agavaa i le suʻega muamua, Leai se suʻega taʻavale.O le su'ega o le fa'a'ese'ese na maua ai ua fai si la'ei o le fa'alava o lo'o fa'agaioi, ua la'ititi le ofuina o le lima o lo'o fa'agaioi, leaga le ofuina ma le fusi o le fa'avae autu, leaga le ofuina ma le fusi o le lima milo.O lea la, o le mafuaaga autu o:

'E iai le vai i totonu o le compressor pe a amata:

A oʻo i lalo le setete, e tele naua mea faʻafefe i totonu o le compressor, pe a toe amata le compressor, o le vai faʻafefe o le a vave ona faʻaumatia le suauʻu i totonu o le suauu ma maua ai le tele o foam, faʻatumu le foam ma poloka le ala suauʻu, aemaise luga. auala e le mafai ona tuuina atu suauu masani ma mafua ai le ofuina.

'Suavai toe faafoi tele:

pe a tamoʻe le compressor, o le tele o le vai refrigerant e toe faʻafeiloaʻi i le compressor, lea e faʻafefe ai le suauʻu lubricating i totonu o le compressor, e mafua ai le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le suauʻu lubricating ma le le mafai ona faʻamautinoa le lubrication masani o le faʻaogaina o luga, e mafua ai ona ofuina.

Fautuaga o faiga puipuia:

Fautuaina su'esu'ega faiga, e pei o:

Siaki pe o le suauʻu toe faʻafoʻi mai o le faiga e masani;

Siaki le aofa'i o le fa'a'aisa o le faiga e 'alofia ai le fa'asili;

Siaki le faʻaogaina o le faʻaogaina o le refrigerant, e tatau ona filifilia le tulaga saʻo i le va o masini e lua;

Siaki le ituaiga filifiliga ma le tulaga galue o le faʻalauteleina valve o le faiga.Afai e le mautu le valve faʻalautele, e mafua ai le toe foʻi mai o le vai.

Siaki pe o iai ni masini e puipuia ai le toe foʻi mai o le pusaaisa, ma isi.

 

Faatasi ai ma i latou, 17% o le compressor ua faaleagaina ona o le tele o le susu, ma le pisapisao o le tagata faatau e tele.

Fa'agasologa o asiasiga:

· E tusa ai ma faʻafitauli tali mai tagata faʻatau o le compressor faia suʻega faʻatinoga eletise, maua uma i totonu o le tulaga masani, faʻamasinoina le faʻatinoga eletise agavaa.

Su'ega mea e pei ona i luga.

· Mataitu le lanu o le suauu compressor ma saili le filogia o le suauu.

· I le taimi o le suʻega faʻagaioiga, na maua ai e leai se pisa manino, ae na faʻamavae ona o le suauʻu na faʻaleagaina, e pei ona faʻaalia i le ata o loʻo i lalo:

6

O lo'o maua le fa'apalapala 'apa i le fa'ase'e ta'ai fa'agaoioi ma le 'au pito i lalo

7

O le pito pito i lalo o lo'o fa'apipi'iina i le 'apamemea ma o le suau'u ua matua leaga lava

Su'esu'ega mafua'aga talafeagai:

O le fa'amavaeina ma le su'ega na maua ai le fa'ailoga apamemea i luga o le tele o vaega o le compressor.

O loʻo faʻaalia ai o le susu o loʻo i totonu o le compressor e maualuga tele, ma o le a faʻafefeteina le vai i le suauu lubricating, refrigerant ma le uamea i lalo o le gaioiga o le vevela maualuga.O le tulaga o le faʻavaeina o le acid o le faʻapipiʻiina o kopa, Acid o le a mafua ai le faʻaleagaina o vaega faʻainisinia, e oʻo atu ai i le ofuina o lavalava, faʻaleagaina matuia i le afi o le a mafua ai le faʻaleagaina o le uila ma mu.

 

Fautuaga o faiga puipuia:

E fautuaina e faʻamaonia le vacuum degree o le faiga ma faʻamautinoa le lelei ma le mama o le pusaaisa, aʻo aloese mai le faʻaalia umi i le ea i le taimi o le faʻapotopotoga ma le sui o le compressor.


Taimi meli: Iul-10-2019
  • Muamua:
  • Sosoo ai: