• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns06

panas urangproduk

Rangkaian produk Hero-Tech kalebet mesin pendingin hawa sareng cai-cooled, chillers screw, chillers glikol, chillers laser, chillers minyak, chillers panas tur tiis, controller suhu kapang, munara cooling, jsb.
tingali deui

tentang Kami

pahlawan-tech parabot refrigeration co., Ltd

Pahlawan-Tech Grup, diadegkeun di Shenzhen, Propinsi Guangdong di 2010. Pahlawan-Tech Grup Co., Ltd. dimimitian salaku parusahaan dagang keur parabot refrigeration komérsial sarta industri jeung bagian di ...
langkung >

naha milih urang

  • Pangalaman

    15-taun kualifikasi produsén chiller industri
  • Wide Range

    05-2000 ton rentang kapasitas cooling
  • Pangalaman

    Taya salempang ngeunaan ngagantian dina 10 vears
  • Pasar

    Ékspor ka 78 nagara, pangalaman lega dina rupa aplikasi industri
  • Profésional

    Ékspor ka 78 nagara, pangalaman lega dina rupa aplikasi industri
  • Bisa disaluyukeun

    jasa OEM ODM ditawarkeun

aplikasi

produkruntuyan

langkung >
  • sadsa (1)
  • sadsa (2)
  • sadsa (1)
  • CE_HM210504_D CHILLER INDUSTRI_00
  • CE_HM210504_D CHILLER INDUSTRI_01
  • CE_HM210505_D SCREW CHILLER_00
  • CE_HM210505_D SCREW CHILLER_01
  • 2726368
  • 2726739
  • 2726801
  • 2727370
  • 2727407
  • 2728389
  • dfessf (1)
  • dfessf (2)
  • dfessf (3)
  • dfessf (4)
  • dfessf (5)
  • dfessf (6)
  • cfdsfs

Kakuatan urang

Honors jeung sertipikat

Pangrojong sareng jasa téknis profésional, ogé étika profésional anu saé, terus nyumponan kabutuhan "anjeun" anu beuki ningkat!
langkung >

urangpalayanan

langkung >

urangpalayanan

langkung >
  • Taun-taun itungan
    tina chillers

    Skenario pamakean runtuyan produk, parameter, spésifikasi, déskripsi téks Skénario pamakean runtuyan produk, parameter, spésifikasi, déskripsi téks
  • Awét sarta alus teuing
    kinerja

    Skenario pamakean runtuyan produk, parameter, spésifikasi, déskripsi téks Skénario pamakean runtuyan produk, parameter, spésifikasi, déskripsi téks
  • jasa teknis
    (pisan) gancang

    Skenario pamakean runtuyan produk, parameter, spésifikasi, déskripsi téks Skénario pamakean runtuyan produk, parameter, spésifikasi, déskripsi téks
  • Buka jeung basajan
    téhnologi

    Skenario pamakean runtuyan produk, parameter, spésifikasi, déskripsi téks Skénario pamakean runtuyan produk, parameter, spésifikasi, déskripsi téks

Wartalaporan