• banner1
  • banner2
  • banner4 印尼 2019
  • banner3.26

Tentang Kami

Pahlawan-Tech Grup Company Limited didirikan dina 1997, anu terpadu kalayan R & D, Produksi, Marketing sarta layanan Téknis. Shenzhen Pahlawan-Tech Refrigeration Equipment Co., Ltd, subordinated mun Pahlawan-Tech Grup, diadegkeun dina Shenzhen, Propinsi Guangdong di 2010.

Pahlawan-Tech ieu dedicated panalungtikan sarta ngamekarkeun industri tina cooling industri jeung hawa ngadalikeun, produk rentang kaasup duanana hawa tiis tur cai tiis Gulung Chiller, screw Tipe Chiller, glikol Chiller, laser Chiller, chiller Minyak, Élmu sarta jeung cooling Chiller, Suhu kapang controller, cooling Parongpong, jsb ...

  • hero-tech-office
  • HERO-TECH-COMPANY
  • HEROTECH-CHILLER
  • aplikasi