• banner1
  • banner2
  • banner3.26
  • banner4 印尼 2019

Babagan awake dhewe

Hero-Tech Group Company Limited iki diadegaké ing taun 1997, kang Integrasi karo R & D, Produksi, Marketing lan layanan Technical. Shenzhen Hero-Tech Pendingin Equipment Co., Ltd, subordinated kanggo Hero-Tech Group, didegaké ing Shenzhen, Langkawi District in 2010.

Hero-Tech wis darmabakti kanggo riset lan berkembang ing industri cooling industri lan suhu Ngontrol, produk Range kalebu loro online digawe adhem lan banyu adhem Gulung Chiller, Meneng Koleksi Chiller, Glycol Chiller, Laser Chiller, Chiller Oil, AC lan Cooling Chiller, suhu Mold controller, Cooling Tower, etc ...

  • hero-tech-office
  • HERO-TECH-COMPANY
  • HEROTECH-CHILLER
  • aplikasi
Tampilan Online Chat!