. Cina Cooling Tower Produsén jeung Supplier |Pahlawan-Tech

Cooling Tower

Katerangan pondok:

Fitur desain -Desain profésional: Ngudag konsép anyar panyalindungan lingkungan, ngadopsi pamekaran téknologi anyar, dina sadaya bahan ningkatkeun komponén menara pendingin, ieu ngajantenkeun menara penyejukan kalayan efisiensi tinggi sareng beban penyejukan maksimal, hemat cai, bising rendah, kakuatan tinggi, instalasi gampang jeung pangropéa gampang.The cooling munara loba dipaké pikeun raja wewengkon kalawan syarat tinggi.- Struktur Enclosure: baja kaca poliéster, kalayan beurat hampang, korosi kakuatan tinggi ...


Rincian produk

Parameter produk

packing jeung angkutan

sertipikat

FAQ

Fitur desain

Desain -Professional: Pursuing konsép anyar panyalindungan lingkungan, ngadopsi ngembangkeun téhnologi anyar, leuwih sakabéh bahan Ngaronjatkeun komponén munara cooling, ieu nyieun munara cooling kalawan efisiensi tinggi na max cooling beban, hemat cai, noise low, kakuatan tinggi, instalasi gampang sarta pangropéa gampang.The cooling munara loba dipaké pikeun raja wewengkon kalawan syarat tinggi.

Struktur -Enclosure: baja kaca poliéster, kalawan beurat hampang, kakuatan tinggi tahan korosi, anti sepuh, hirup layanan panjang.

-Air saluran: tipe recovery énergi kinétik, sebaran hawa lumrah jeung efisiensi tinggi.

-Fan: aerofoil epoxy-(batubara) sabeulah tar, ciri aliran hawa badag, efisiensi tinggi, noise lemah sareng lalawanan korosi.

 

Arah pikeun pamakéan

Pilihan 1.Pump: mangga mertimbangkeun serelek presser cai condenser, sarta lalawanan valves sarta lalawanan lokal, ogé jangkungna tube tikoro tina munara cooling;

2.Atmosfer P = 994000Pa, Suhu bola baseuh t = 28 ℃

a.Kaayaan standar: Suhu inlet cai t1 = 37 ℃, suhu outlet cai t2 = 32 ℃

b.Kaayaan suhu tengah: cai inlet temp t1 = 43 ℃, cai outlet temp t2 = 33 ℃

C. kaayaan suhu luhur: Cai inlet temp t1 = 60 ℃, cai outlet temp t2 = 35 ℃

3.Environment Pilihan pikeun instalasi

a.Dipasang dina luhureun wangunan atawa tempat kalawan ventilasi alus, sarta ngajaga jarak munara jeung témbok;

b.Ulah aya pilem diblokir, munara teu kudu dipasang di tempat pinuh ku soot atawa lebu;

c.Nengetan jarak nalika dua atawa leuwih cooling munara dipasang babarengan;

titik 4.Key of Instalasi

a.Pondasi kedah horisontal, sareng garis tengah menara cooling kedah nangtung pikeun pesawat horizontal, upami henteu distribusi cai sareng kasaimbangan motor bakal kapangaruhan;

b.Bear pikeun inlet na outlet cai kudu dipasang pikeun kapasitas luhur 175TON;

C. Lamun dua atawa leuwih cooling munara ngagunakeun hiji pompa, balancing pipa kudu ditambahkeun antara basins cai;

d.Sambungan inlet sareng outlet kedah dihubungkeun sareng bahan lemes.

 

 

jasa komprehensif

-Tim Processional: Tim Téknik kalayan rata-rata 15 taun pangalaman dina kulkas industri, tim penjualan kalayan rata-rata 7 taun pangalaman, Tim Service kalayan rata-rata 10 taun pangalaman.

solusi -Customized salawasna disadiakeun nurutkeun sarat.

-3 léngkah kadali kualitas: kontrol kualitas asup, kontrol kualitas prosés, kontrol kualitas kaluar.

-12 bulan jaminan pikeun sakabéh produk.Dina jaminan, sagala masalah disababkeun ku defects of chiller sorangan, jasa ditawarkeun saacan masalah direngsekeun.

 

Lima kaunggulan HERO-TECH

• Kakuatan merek: Kami mangrupikeun panyadia profésional sareng top chiller industri kalayan pangalaman 20 taun.

•Bimbingan Profesional:Teknisi profésional sareng ngalaman & jasa tim penjualan ka pasar luar negeri, nawiskeun solusi profésional dumasar kana sarat.

• Pangiriman gancang: 1/2hp ka 50hp hawa-cooled chillers di stock pikeun geuwat pangiriman.

• Stabil Stabil: Stabil stabil tiasa mastikeun produktivitas stabil sareng kualitas luhur.Pikeun mastikeun jasa kualitas luhur sareng dukungan saatos penjualan anu efisien.

•Ladenan Golden: Service télépon respon dina 1 jam, solusi ditawarkeun dina 4hrs, sarta tim instalasi jeung perawatan oversea sorangan.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 型号
    Modél (HTCT-***)
    Ton 8 10 15 20 25 30 40 50 60 80 100 125 150
    资料
    Data
    流量 ngalir m³ / jam 6.23 7.81 11.7 15.6 19.5 23.4 31.2 39.2 46.8 62.6 78.1 97.6 117
    风量volume udara cmn 70 85 140 160 200 230 280 330 420 450 700 830 950
    风机马达 kipas motor kw 0.18 0.18 0.37 0.56 0.75 0.75 1.5 1.5 1.5 1.5 2.25 830 950
    带动方式 drive 直接 langsung
    噪音(16m)noise dba 45.5 47 48 50 52 54 56.5 57.5 57 59 60 60 60
    净重 beurat net kg 42 46 54 67 98 116 130 190 240 260 500 540 580
    运行重量Beurat ngajalankeun kg 180 190 290 300 500 530 550 975 1250 1280 1600 1640 1680
    喉管
    Piping
    入水 inlet cai mm 40 40 50 50 80 80 80 80 100 100 125 125 150
    出水 outlet cai mm 40 40 50 50 80 80 80 80 100 100 125 125 150
    满水 ngalembur mm 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 50 50 50
    排水 solokan mm 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 50 50 50
    高度
    Jangkungna
    浮球 klep aliran mm 15 15 15 15 15 15 15 15 20 20 20 20 20
    塔体 awak menara mm 1700 1830 1645 1930 2150 1895 2040 2120 2345 2510 2690 2875 2875
    壳身cangkang mm 940 1070 855 1140 1385 1130 1255 1255 1290 1455 1595 1780 1780
    入风air in mm 170 170 170 170 245 245 245 245 325 325 325 325 325
    水盆 cai baskom mm 420 420 450 450 450 340 340 420 460 460 450 450 450
    入水 inlet cai mm 270 270 280 175 175 175 175 230 295 295 300 300 300
    出水 outlet cai mm 180 180 190 190 115 115 115 125 200 200 230 230 230
    基础 yayasan mm 250 250 250 250 300 300 300 300 300 300 300 300 300
    直径
    Diameter
    风扇fan mm 550 635 635 770 770 930 930 930 1180 1180 1450 1450 1450
    水盆 cai baskom mm 920 920 1165 1165 1285 1650 1650 1880 2100 2100 2900 2900 2900
    基础 yayasan mm 554 554 797 7997 1016 1016 1170 1170 1600 1600 2495 2495 2495
    螺丝sekrup mm 9*3 9*3 9*3 9*3 9*3 9*4 9*4 9*4 11*4 11*4 11*6 11*6 11*6
    材料
    Bahan
    风扇fan 玻璃钢/铝合金FRP/aluminium alloy
    风扇网 penjaga kipas 镀锌钢baja galvanis
    马达 motor 全封闭马达TEFC380V/50HZ 3PH
    马达架 rojongan motor 镀锌钢baja galvanis
    壳身cangkang 玻璃钢fiberglass reinforced polyester(FRP)
    水盆 cai baskom
    Sistim sprinkler 洒水系统 塑料及塑料管polycarbonate&PVCpipe 铝合金/塑料管aium.PVCpipe
    隔水袖eliminator 玻璃钢fiberglass reinforced polyester(FRP)
    拉力支tension bar 镀锌钢baja galvanis
    入风支架 rojongan airinlet 塑料及塑料管polycarbonate&PVCpipe 铝合金/塑料管aium.PVCpipe
    水塔支架 dukungan menara
    tangga 镀锌钢baja galvanis
    喉管piping 塑料管PVCpipe
    胶片架 dukungan dina eusian 塑料polikarbonat 塑料及镀锌钢polikarbonat & baja galvanis
    胶片di-eusian 塑胶片 pilem pvc

     

    型号
    Modél (HTCT-***)
    Ton 175 200 225 250 300 350 400 500 600 700 800 1000
    资料
    Kaping
    流量 ngalir m³ / jam 137 156 176 195 234 273 312 392 468 547 626 781
    风量 volume hawa cmm 1150 1250 1500 1750 2000 2200 2400 2600 3750 3750 5000 5400
    风机马达 kipas motor kw 3.75 3.75 5.5 5.5 7.5 7.5 11 15 15 18.5 22 22
    带动方式 drive 直接 langsung 皮带V-sabuk 齿轮箱gear-box
    噪音(16m)noise dba 60 60 54 55 56 57 59 60 65 66 73 74
    净重 beurat net kg 860 880 1050 1080 1760 1800 2840 2900 3950 4050 4700 4900
    运行重量beurat ngajalankeun kg 1960 1980 2770 2800 3930 3970 5740 5800 9350 9450 #### ####
    喉管
    Piping
    入水 inlet cai mm 150 150 200 200 200 200 200 250 250 250 300 300
    出水 outlet cai mm 150 150 200 200 200 200 200 250 250 250 300 300
    满水 ngalembur mm 50 50 80 80 80 80 80 100 100 100 100 100
    排水 solokan mm 50 50 80 80 80 80 80 100 100 100 100 100
    高度
    Jangkungna
    浮球 klep aliran mm 25 25 40 40 40 40 40 50 50 50 50 50
    塔体 awak menara mm 3165 3165 3580 3580 3680 3680 3840 3840 4470 4470 4720 4720
    壳身cangkang mm 1965 1965 2060 2060 2160 2160 2180 2180 2430 2630 2630 2880
    入风air in mm 350 350 620 620 620 620 620 760 1020 1020 1020 1020
    水盆 cai baskom mm 850 850 900 900 900 900 900 900 1020 1020 1020 1020
    入水 inlet cai mm 245 245 280 280 280 280 280 280 340 340 340 340
    出水 outlet cai mm 245 245 280 280 280 280 280 280 340 340 340 340
    基础 yayasan mm 300 300 300 300 300 300 400 400 400 400 400 400
    直径
    Diameter
    风扇fan mm 1750 1750 2135 2135 2440 2440 2750 2750 3400 3400 3700 3700
    水盆 cai baskom mm 3310 3310 4120 4120 4730 4730 5600 5600 6600 6600 7600 7600
    基础 yayasan mm 3400 3400 4300 4300 4920 4920 5760 5760 6760 6760 7500 7500
    螺丝sekrup mm 16*8 16*8 16*12 16*12 16*12 16*12 16*24 16*24 25*32 25*32 25*32 25*32
    材料
    Bahan
    风扇fan 玻璃钢/铝合金fiberglass bertulang poliéster/aluminium alloy
    风扇网 penjaga kipas 镀锌钢baja galvanis
    马达 motor 全封闭马达TEFC 380V/50HZ 3PH
    马达架 rojongan motor 镀锌钢baja galvanis
    壳身cangkang 玻璃钢fiberglass reinforced poliéster (FRP)
    水盆 cai baskom
    洒水系统sprinkler systerm 铝合金/塑料管alum.Alloy/pipa PVC
    隔水袖eliminator 玻璃钢fiberglass reinforced poliéster (FRP)
    拉力支tension bar 镀锌钢baja galvanis
    入风支架 rojongan airinlet 塑料钢/塑料管plastik baja/pipa PVC
    水塔支架 dukungan menara 镀锌钢baja galvanis
    tangga
    喉管piping pipa PVC
    胶片架 dukungan dina eusian 镀锌钢baja galvanis
    胶片di-eusian pilem PVC

     

     

    Bungkusan kiriman

    sertipikat

    Q1: Naha anjeun tiasa ngabantosan kami pikeun nyarankeun modél pikeun proyék kami?
    A1: Sumuhun, urang boga insinyur mariksa rinci tur pilih model bener keur anjeun.Dumasar kana ieu di handap:
    1) kapasitas cooling;
    2) Upami anjeun henteu terang, anjeun tiasa nawiskeun laju aliran ka mesin anjeun, suhu sareng hawa kaluar tina bagian anjeun nganggo;
    3) Suhu lingkungan;
    4) tipe Refrigerant, R22, R407c atawa lianna, PLS netelakeun;
    5) Tegangan;
    6) Industri aplikasi;
    7) aliran pompa sarta syarat tekanan;
    8) Sarat husus sejenna.

     

     

    Q2: Kumaha pikeun mastikeun produk anjeun kalawan kualitas alus?
    A2: Sadaya produk urang sareng sertipikat CE sareng perusahaan kami Sasuai sareng sistem manajemen kualitas ISO900.Kami nganggo asesoris merek anu kasohor di dunya, sapertos DANFOSS, COPELAND, SANYO, BITZER, kompresor HANBELL, komponén listrik Schneider, komponén pendingin DANFOSS / EMERSON.
    Unit bakal diuji sapinuhna sateuacan pakét sareng bungkusan bakal dipariksa sacara saksama.

     

     

    Q3: Naon jaminan?
    A3: 1 taun jaminan pikeun sakabéh bagian;Sakabeh kahirupan tanaga gawé bébas!

     

     

    Q4: Dupi anjeun produsén?
    A4: Sumuhun, urang kudu leuwih ti 23 taun dina bisnis refrigeration industri.pabrik urang lokasina di Shenzhen;Wilujeng sumping didatangan kami iraha wae.Ogé gaduh patén dina desain chillers '.

     

     

    Q5: Kumaha carana abdi tiasa nempatkeun hiji urutan?
    A5: Send us enquiry via email: sales@szhero-tech.com, call us via Cel number +86 15920056387 directly.

    produk patali