Hva er årsakene til den alvorlige mangelen på varmeoverføring i kjølefordamper?

Det er to årsaker til utilstrekkelig varmeveksling av fordamperen:

Utilstrekkelig vannstrøm av fordamperen

Hovedårsaken til dette fenomenet er at vannpumpen er ødelagt eller det er fremmedlegemer i pumpehjulet til pumpen, eller at det er luftlekkasje i vanninntaksrøret til pumpen (vanskelig å kontrollere og trenger nøye analyse), noe som resulterer i utilstrekkelig vannføring.

Behandling:skift ut pumpen, eller ta fra hverandre pumpen for å rense fremmedlegemene i pumpehjulet

Blokkering av fordamper (eller fordamperrøroverflateskalering eller krystallisering)

Den første tingen å utelukke er pumpen. Bare når vannpumpen og vanninntaksledningen er normale, kan vi fastslå om fordamperen er blokkert eller om fordamperrøret skalerer seg.

Fordamperblokkering eller -skalering har en felles og veldig åpenbar karakteristikk (gjelder kun for middels temperaturenhet): Det vil ikke være kondens eller frost eller is på kompressoroverflaten under normal drift av utstyret. Og når du ser det kan du i utgangspunktet bestemme at fordamperen er blokkert.

Behandling: Demonter fordamperen, ta ut fordamperrøret, skyll det med høytrykksvannpistol eller bløtlegg det med spesiell flytende medisin.

Merk følgende:Noen av fordamperne kjøler kjemisk væske.Slik som kjølere for aluminiumoksid (anodisk oksidasjon) fabrikk.Inne i fordamperen er medisinvæsken som inneholder svovelsyre, når noen spesifikke forhold er nådd, vil svovelsyre krystallisere og blokkere fordamperen.Hvis det er ren svovelsyrekrystallblokkering, så lenge mer enn 50 grader varmtvann sirkulerer i fordamperen, kan krystalliseringen løses opp.Noen kjølere brukes i galvaniseringsanlegget, for eksempel syregalvanisert. Noe sur sinkløsning som inneholder kaliumklorid.Når det inneholder "kaliumklorid"-væske gjennom overflaten av fordamperrøret, vil kaliumklorid utfelle krystallisering på grunn av at fordamperrørets overflatetemperatur er svært lav (under metningstemperaturen). Etter at disse krystallene har akkumulert over tid, vil de pakke inn fordamperrøret med et tykt lag av "kaliumklorid", noe som gjør at fordamperen mister varmeoverføringsevnen. Vi kan bruke måter: mekanisk fjerning av kalkavleiringer, skyll med vann under varme, behandlet med 0,5~1% saltsyre, alkalikoking og syring.

HERO-TECHta i bruk forstørrede fordampere og kondensatorer, enheten kan fungere ved temperaturer på 45 ℃.Vi bruker høykvalitets kobberrør for standard og tar i bruk rustfritt stålrør for korrosivt vann.

Vi har også vanntankens spolefordamper.Den innovative fordamper-i-tank-konfigurasjonen sikrer en jevn vanntemperatur som tilbys, ettersom fordamperen også kjøler selve tanken, reduserer omgivelsesvarme og øker effektiviteten.

HTI-15AD 副本.tiff HTI-15AD 副本.tiff


Innleggstid: 13. august 2019
  • Tidligere:
  • Neste: