E fa'afefea ona fa'afefeteina le le mama i totonu o le pusaaisa?

1. Le aafiaga o le vai i luga o le faiga

I.Aisa palaka i le fa'alautele valve,e i'u ai i le le lelei o le suavai

II. Vaega o le suauu lubricating ua emulsified, faaitiitia le faatinoga lubrication

III.Hydrochloric acid ma hydrogen fluoride o loʻo faʻatupuina i totonu o le refrigerant system, lea e mafai ona faʻaleagaina uʻamea.Ma e sili ona malosi i luga o le valve plate, faʻamau ma faʻamaufaʻailoga.

IV. Ua fa'aitiitia le fa'aogaina o le eletise o le fa'alili.

2345截图20181214163506

Togafitiga auala o le faʻaogaina o le vai

Afai e le ogaoga le faʻaogaina o le vai i totonu o le faiga malulu, ona suia lea o le faamama faʻamago i ni nai taimi o le a lelei. le suauu aisa, ma le pusaaisa , seia oo ina liua le lanu lanu meamata i le mea e matamata ai.

2. Le aʻafiaga o le kasa e le mafai ona faʻafefe i luga o le faiga

O le mea e taʻua o le non-condensable gas e faasino i lena pe a galue i totonu o le faʻamafanafanaga, i le vevela maʻoti ma le mamafa i totonu o le condenser, e le mafai ona faʻafefete le kesi i le vai, ae i taimi uma i totonu o se kesi.O nei kasa e masani ona aofia ai le nitrogen, oxygen, hydrogen, carbon dioxide, hydrocarbon gas, inert gas ma le paluga o nei kasa.

O le kasa e le faʻafefeteina o le a faʻateleina ai le mamafa o le condensing, faʻateleina le vevela vevela, faʻaitiitia le malosi malulu ma faʻateleina le faʻaaogaina o le eletise.Aemaise lava pe a faʻaaogaina le ammonia e fai ma pusaaisa, o le kasa e le faʻafefete e masani ona mafua ai le pa.

Togafitiga ole faiga ole kasa e le condensable

Tapuni le fa'apalapala fa'apalapala ma amata le compressor, pamu le pusaaisa mai le faiga maualalo o le mamafa i le condenser po'o le vai maualuga.

Taofi le compressor ma tapuni le valve suction.Tatala le alavai savili i le pito maualuga o le condenser.

Lagona le vevela o le ea i ou lima. Pe a leai se lagona malulu poʻo le vevela, o le tele o le faʻamalolo e le mafai ona faʻafefe, a leai o le kesi faʻalili.

Siaki le eseesega o le vevela i le va o le vevela o le saturation e fetaui ma le mamafa o le faʻaogaina o le masini maualuga ma le vevela o le condenser.

Afai e tele le eseesega o le vevela, e taʻu mai ai o loʻo tele atu kasa e le mafai ona faʻafefe, lea e tatau ona faʻasaʻo faʻafuaseʻi pe a maeʻa le faʻafefiloi atoatoa.

3.O le aafiaga o le suauu ata i luga o le faiga

E ui lava o loʻo i ai se vavae suauʻu i totonu o le pusaaisa, o le suauʻu e leʻi vavaeeseina o le a ulu atu i le faiga ma tafe faʻatasi ma le pusaaisa i totonu o le paipa e fausia ai se suauʻu faʻasalalau. o le a tulaʻi mai le vevela ma o le a pa'ū le vevela o le vevela, e mafua ai le faʻateleina o le faʻaaogaina o le malosi. Ina ua faʻapipiʻi le suauʻu suauʻu o le 0.1mm i luga o le condenser, o le faʻafefeteina gafatia o le pusaaisa compressor faʻaitiitia i le 16% ma faʻateleina le eletise. e 12.4%. Pe a 0.1 mm le ata suauu i totonu o le evaporator, o le a pa'ū le vevela vevela i le 2.5 ℃, o le a siitia le eletise e 11%.

Togafitiga auala o le faiga o loʻo iai le suauʻu ata

E le o se mea e masani ai le vaaia o le toe foi mai o le suauu e mafua mai i le le lelei o le mamanu o le evaporator ma le paipa toe faafoi kesi.Mo ia faiga, o le faʻaaogaina o se vavae suauʻu lelei e mafai ona faʻaitiitia ai le aofaʻi o le suauʻu e ulu atu i le pipeline system.If ua uma ona i ai le suauʻu ata i totonu o le faiga, e mafai ona tatou faʻaogaina le nitrogen e faʻafefe ai le tele o taimi seia oʻo i le suauʻu aisa e le o puao. aumai i fafo.

 


Taimi meli: Tes-14-2018
  • Muamua:
  • Sosoo ai: