Hvad forårsagede dårlig køleeffektivitet?

1. Kølemiddellækage

[fejlanalyse] Efter kølemiddellækage i systemet er kølekapaciteten utilstrækkelig, suge- og udstødningstrykket er lavt, og ekspansionsventilen kan høre meget større intermitterende "knirk" luftstrøm end normalt. Fordamperen er ikke frostet eller med en lille mængde frosting.Hvis ekspansionsventilhullet forstørres, forbliver sugetrykket uændret. Efter nedlukningen er ligevægtstrykket i systemet generelt lavere end mætningstrykket svarende til den samme omgivelsestemperatur.

2. Der påfyldes for meget kølemiddel efter vedligeholdelse
[fejlanalyse] Når køledosis fyldt i kølesystemet efter vedligeholdelse overstiger systemets kapacitet, vil kølemidlet optage et vist volumen af ​​kondensatoren, reducere varmeafledningsområdet og reducere dets køleeffektivitet.Generelt er suge- og udstødningstrykket højere end den normale trykværdi, fordamperen er ikke frostet, og temperaturen i lageret er langsom.

3. Luft i kølesystemet

[fejlanalyse] Luften vil reducere køleeffektiviteten i kølesystemet.Det fremtrædende fænomen er stigningen i suge- og udstødningstrykket (men udstødningstrykket har ikke overskredet den angivne værdi).Temperaturen på kompressoren ved kondensatorens indløb øges betydeligt.

4. Lav kompressoreffektivitet

[fejlanalyse] Den lave effektivitet af kølekompressor refererer til reduktionen i reaktionen af ​​kølevolumen på grund af faldet i den faktiske udstødningsvolumen under forudsætning af, at driftstilstanden forbliver uændret. Dette fænomen opstår normalt på kompressorer, der har været brugt til en lang periode med stort slid, stor frigang af alle komponenter og nedsat tætningsevne af luftventiler, hvilket resulterer i et fald i faktisk luftudledning.

5. Fordamperens overflade er frostet for tyk
[fejlanalyse] Langtidsbrug af kølefordamper bør afrimes regelmæssigt.Hvis frosten ikke afrimes, bliver frostlaget på fordamperrøret tykkere og tykkere.Når hele rørledningen er indkapslet i gennemsigtig is, vil varmeoverførslen blive alvorligt påvirket, hvilket får temperaturen i reservoiret til at falde under det påkrævede område.

6. Der er frossen olie i fordamperrørledningen
[fejlanalyse] Under kølecyklussen er der noget frossen olie tilbage i fordamperrørledningen.Efter lang tids brug forbliver en stor mængde olie i fordamperen, hvilket vil påvirke dens varmeoverførselseffekt alvorligt og føre til dårlig køling.

7. Kølesystemet er ikke glat
[fejlanalyse] Fordi kølesystemet ikke er rent, bliver snavset efter flere timers brug gradvist silet til i filteret, og nogle maskehuller blokeres, hvilket resulterer i en reduktion af kølemiddelflowet og påvirker køleeffekten.
I systemet har ekspansionsventilen, kompressorens sugemundstykke ved filterskærmen også et lille stik fænomen.

8. Filteret er blokeret
[fejlanalyse] Når tørremidlet bruges i længere tid, bliver det til pasta til at forsegle filteret, eller snavset samler sig gradvist i filteret, hvilket forårsager blokering.

9. Lækage af kølemiddel i ekspansionsventilens sensible temperaturpakke
[fejlanalyse] Efter lækage af temperaturføleren i ekspansionsventilens temperaturfølerpakke, skubber to kræfter under membranen membranen opad.Det er ventilhullet lukket.

10. Koldluftkølende kondensator har dårlig køleeffekt i kølelageret
[fejlanalyse]
⑴Blæseren er ikke tændt.
⑵Parlamentarisk ventilatormotor beskadiget.
⑶ Drejningsmoment blæser omvendt.
⑷høje omgivende temperaturer (40 ℃ over).
⑸Flow af kondensatorens køleribber blokeret af olie og støv.

11. Den kølende effekt af vandkølet kondensator er dårlig
[fejlanalyse]
⑴Kølevandsventilen er ikke åbnet eller åbnet for lille, og indløbstrykket er for lavt
⑵Kaliumvandsreguleringsventil svigter.
⑶Skalaen på kondensatorrørets væg er tykkere.

12. Der er tilsat for meget kølemiddel i systemet
[fejlanalyse] For mange kølemidler fører til en betydelig stigning i udstødningstrykket, der overstiger den normale værdi.

13. Restluft i systemet
[fejlanalyse] Luftcirkulationen i systemet vil føre til for højt udstødningstryk, høj udstødningstemperatur, varmt udstødningsrør, dårlig køleeffekt, kompressoren vil snart køre, og udstødningstrykket vil overstige den normale værdi.

14. Stop, når sugetrykket er for lavt
[fejlanalyse] Når sugetrykket i systemet er lavere end den indstillede værdi for trykrelæet, vil dets kontaktvirkning afbryde strømforsyningen.

15. Temperaturregulatoren er ude af kontrol
[fejlanalyse] Termostaten kan ikke justeres, eller temperatursensorpakken er forkert installeret.

16. Pludselig stop forårsaget af andre årsager
[fejlanalyse] I processen med brug og vedligeholdelse er det ofte nødvendigt at åbne, lukke for udstødningen, indånde og opbevare væsken osv.

Velkommen til HERO-TECH !!


Indlægstid: 14. december 2018
  • Tidligere:
  • Næste: