• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns06

Историја

发展史

 

 

 

 

 

Hero-Tech Group Company Limited е основана во 1997 година и чекор по чекор се интегрира со тимот за истражување и развој, производство, маркетинг и техничка услуга.

 

Hero-Tech основаше фабрика во ШЕНЖЕН, КИНА во 2010 година.

 

Hero-Tech доби CE сертификат за чилери од сериите HTI и HTS во 2011 година.

 

Hero-Tech го помина сертификатот ISO9001-2008 во 2013 година.

 

Фабриката Hero-Tech се прошири на 2000 m³ во 2012 година и потроши на 4000 m³ во 2016 година.

 

Прометот од продажбата на Hero-Tech достигна 4.000.000,00 УСД во 2018 година.

 

Hero-Tech ја доби националната сертификација за високотехнолошки претпријатија во 2019 година.