Aisea ua seti ai le suauu toe faafoi paipa

1.Aisea e seti ai le suauu toe faafoipaipa?

A i ai se eseesega maualuga maualuga i le paipa o le faiga, ina ia puipuia ai le suauu refrigerating mai le toe foi lelei i le compressor ma aafia ai le ola auaunaga o le compressor, e tatau ona seti le suauu teuina paipa i luga o le laina paipa.

 

2. O le a le taimi e seti ai le suauu toe faʻafoʻi mai?

1.When le talimalo e maualuga atu nai lo evaporator

O loʻo i ai se faʻaoso aʻe i le va o le evaporator ma le paipa ausa autu, aua o le suauu aisa o le a le faʻafefe ma faʻafefe i totonu o le evaporator, o lea e faʻaputuina i lalo.A fa'aputu le suau'u aisa i le pito i lalo o le evaporator, o le a poloka ai le paipa ausa.

Afai e seti le paipa toe faafoi i le pito i lalo o le evaporator, o le a le tele naua le suauu e teuina i totonu o le tulilima.O le a lava le umi o le tulilima o le a poloka, o le eseesega o le mamafa i le va o pito e lua e lava lea e pamu ai le faʻatapulaʻaina o le suauʻu aisa "pamu" i totonu o le tulilima seia oʻo ina toe tosoina le paipa faʻafefe i le pito i luga i luga o le malifa e le compressor. .

Afai o lo'o e popole ua umi tele le fa'ae'e i luga e fa'ae'e ai le pamu i le pito i luga, e tatau ona e mafaufau e fa'atūina se fa'aau fa'afo'i i so'o se mamao maualuga (pei o le 6-10 m) mo le vaega fa'atutu e toe fo'i malie i le afi autu. .

 

2.Ina o le afi autu e maualalo ifo nai lo le evaporator ma o le eseesega maualuga e tele

E ui lava o le suauu aisa e mafai ona otometi lava sloped i tua i le afi autu e aunoa ma le suauu toe foi faagaau, e popole o le tele o le suauu toe faafoi o le a mafua ai le afi autu "suava lavea" . maualuga mamao (e pei o le 6 mita i le 10 mita), ua seti se paipa suauu toe faafoi e mafai ai e le vaega suauu aisa ona toe foi malie atu i le afi autu.

 

3.Low galuega faatino

E fa'aputu le suau'u 'aisa i totonu o le fa'agaau fa'afo'i suau'u.Ona o le tapulaʻa o le tafe o le suauʻu faʻapipiʻi.Ona o le faʻatapulaʻaina o le tafe, e naʻo le toe faʻafoʻiina o le suauʻu i le "pe a o le a poloka le paipa ma le eseesega o le mamafa i pito uma e lua".

 

Afai e mafai ona faʻateleina le saoasaoa o le inhalation i se tau sili atu, ona leai lea o se manaʻoga e faʻateleina le suauu toe faʻafoʻi.o le upu moni is, Pe a laʻititi le uta o le faʻaogaina o le vevela i totonu e faʻateleina ai le gaosiga o le lomitusi.O le gaosiga o le lomitusi e faʻateleina tele, Faigofie e mafua ai le maualalo o le mamafa, leai se vevela vevela, O lona uiga e faʻatapulaʻaina le saoasaoa o le ea, ma i le tulaga. o le mamao maualuga maualuga e tatau ona faʻaogaina le faʻaogaina o le suauʻu toe faʻaleleia e toe faʻaleleia ai le suauu!

 

3.Principle o seti suauu toe faafoi paipa

1.Ina ua i ai se mamao tele i le va o le faiga i totonu ma fafo masini, o le vaega paipa saisaitia o le paipa ea e tatau ona faʻapipiʻiina ma se faʻauʻu teu oloa i 8 mita uma poʻo 10 mita mai le pito i lalo i le pito i luga. lua "U" poʻo le tasi "O" foliga ma le maualuga o le 3 ~ 5 taimi o le paipa diameter. I le taimi lava e tasi, faʻaopopo le faʻapipiʻiina o le suauu ma siaki faʻamau i le pito i lalo ma le pito i luga o le riser.

 

2.O le mamanu o le paipa faʻamalo e tutusa ma le paipa toe foʻi.O le pulea o le pa'u o le mamafa e tatau ona amanaia i le mamanu ina ia mautinoa o le paipa ta'avale e ga'o, aloese mai osofaiga vai ma aloese mai le pisapisao ma le vibration.

 

Fua fa'asinomaga ole fa'afo'i suau'u, siaki fa'afo'i fa'amau

2345截图20181214161156


Taimi meli: Tes-14-2018
  • Muamua:
  • Sosoo ai: