O a ni a'afiaga o le fa'aaogaina o se vai fa'aalili mo se taimi umi?

O le gaioiga o le chiller o le a afaina pe a uma ona tatou faʻaaogaina mo se taimi umi, o lea e tatau ai ona tatou gauai atu pe i ai se faʻaletonu i galuega i aso taitasi.O a la ni fa'afitauli e mafai ona tupu pe a fa'aaoga se fa'aalili mo se taimi umi?

1. Fa'aletonu soo:pe a maeʻa le sili atu i le 2 i le 3 tausaga o le faʻaogaina o le ea malulu, afai e leai se tausiga masani, o le a faʻaalia le tele o faaletonu o le chiller.A maeʻa faʻafitauli, e faʻaauau pea ona tupu faʻaletonu faapena pe a maeʻa sina taimi puupuu.Faʻafitauli i faʻalavelave faʻafuaseʻi e fesoʻotaʻi saʻo ma le tausiga i aso uma. I totonu ole 8 tausaga o le faʻaaogaina masani o fale gaosi oloa, pe a fai o le tausiga masani, o le avanoa o le toilalo e matua maualalo lava.I le tulaga o le faʻaletonu faifaipea, e manaʻomia le suʻesuʻeina taimi e aloese ai mai le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o le lautele o le toilalo.

Ole fua o mea sese ole masini HERO-TECH e na o le 1/1000 ~ 3/1000.

2. Faʻateleina le faʻaaogaina o le malosi:afai o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le faʻaaogaina o le malosi ole chiller, o lona uiga e mafai ona faʻaogaina le chiller fale gaosi oloa i se tulaga le lelei, lea e manaʻomia ai le tausiga atoatoa o meafaigaluega.O le mafai ona su'e ma foia fa'aletonu i le taimi e iai sona aafiaga taua i le fa'aleleia atili o le saogalemu ma le mautu o le fa'agaioiina o masini.

3.Low cooling faatinoga:pe a tamoʻe le malulu malulu mo se vaitaimi, pe a faʻaitiitia le faʻaogaina o le malulu, e tatau ona faia se suʻega atoatoa i meafaigaluega i le taimi.Muamua siaki pe afai ei ai se faaletonu i le compressor, pe afai e leai, o le mafuaaga autu mo le pa'u o le faatinoga o chillers alamanuia e masani lava o le condenser sese, e pei o le condenser lelei e maualalo, po o le tele o le pefu i luga o le condenser luga e aafia ai le galuega masani. .

HERO-TECH fa'a'alili ea fa'amalo fa'aaoga fa'alava fa'alava ma condenser fa'amautinoa le fa'amalo ole iunite fa'alili i lalo ole 45℃ maualuga le vevela.Chiller fa'aogaina le fa'apalapala fa'aumu alumini, faigofie ona fa'amamā ma fa'apipi'i.

Faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi i matou ~


Taimi meli: Iul-29-2019
  • Muamua:
  • Sosoo ai: