Thermoplastic composite e lauiloa i Europa

E tusa ai ma se lipoti maketi na tuʻuina mai e Lucintel, Thermoplastic composites i le maketi o oloa faʻatau a Europa e faʻamoemoe e tupu i se fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 2% mai le 2017 i le 2022. E mafai ona oʻo atu i le $ 1.2 piliona i le 2022. I le maketi a Europa mo oloa faʻatau. , O le avanoa mo mea faʻapipiʻi thermoplastic e faʻaaogaina i vaʻavaʻa eletise eletise, meafaigaluega eletise, masini ma meafale o le a matua faʻateleina. e tele faʻamoemoega.

O faʻauluuluga autu o le tuputupu aʻe o maketi. I le tasi itu, o le maketi manaʻomia mo mea faʻapipiʻi vevela ua faʻateleina. tetee.

I le maketi a Europa, o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi vevela o oloa e masani lava o mea eletise, meafale, vaʻavaʻavaʻa ma meafaigaluega eletise. Pe a faʻatasi, Lucintel vavalo:

O le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi thermoplastic e mea eletise ma meafale o le a faʻateleina i luga aʻe o le averesi i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.

Ona o le maualuga o meatotino o filo pupuu faʻamalosia thermoplastic composites, o loʻo faʻamoemoeina o le a latou faia pea se sao taua i le maketi o oloa a Europa.

Polypropylene thermoplastic composites o le a faʻalagolago pea i tau maualalo ma fua maualuga e faʻatumauina ai le igoa o le "sili ona faʻaaogaina thermoplastic composites"

O le tau maualalo o le polypropylene, lelei le faʻaogaina o le eletise, ma le manaʻomia o le tele o gaosiga e faʻafetaui ai manaʻoga maketi o mafuaʻaga uma ia mo le faʻatupulaia o le manaʻoga, O nei mea lelei sili o le a faʻateleina ai le faʻaaogaina o polypropylene thermoplastic composites i maketi faʻatau Europa i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.

O loʻo amata foʻi ona faʻaalia se tulaga, o lona uiga, a o faʻateleina le tauvaga i le va o meafaitino, o loʻo faʻaaogaina mea faʻapipiʻi thermoplastic i mea fou fou. , Saudi Arabia, Dupont, Lanxess, solvan ma seranes o kamupani tetele uma ia o mea faʻapipiʻi vevela i le maketi o oloa faʻatau a Europa, Latou te mafatia uma.


Taimi meli: Tes-14-2018
  • Muamua:
  • Sosoo ai: